Καθαρισμός χαλιών, μοκετών, σαλονιών και στρωμάτων, επισκευές χαλιών και μοκετών και εμπορία χαλιών, μοκετών και δαπέδων.

Καθαρισμός σαλονιών-στρωμάτων

Home Υπηρεσίες Καθαρισμός σαλονιών-στρωμάτων

Καθαρισμός σαλονιών και στρωμάτων

Στο στρώμα επάνω στο οποίο περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας είναι το πιο ακάθαρτο σημείο στο σπίτι μας. Καθαρίζουμε τακτικά το σπίτι μας, πλένουμε τα ρούχα μας, αλλάζουμε σεντόνια όμως κοιμόμαστε πάνω σε βρώμικα στρώματα. Ακόμα κι ένα καινούριο στρώμα μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακεραίων, μυκήτων, μικροβίων και βακτηριδίων. Δεν είναι όμως τα ακάρεα, αυτά κάθε αυτά, που δημιουργούν το σοβαρό πρόβλημα. Οι σβώλοι των περιττωμάτων τους είναι ελαφρύτεροι από τον αέρα και μπορούν να εισχωρήσουν εύκολα στη μύτη μέσω της αναπνοής προκαλώντας χρόνια ρινίτιδα, αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα στον άνθρωπο. Είναι πλέον παγκοσμίως αναγνωρισμένο ότι τα ακάρεα σκόνης είναι άμεσα υπεύθυνα για την εμφάνιση αλλεργικών συμπτωμάτων όπως βήχα, συνάχι, άσθμα, δύσπνοια, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια. Έρευνες έχουν δείξει ότι υπάρχει δραματική αύξηση των αναπνευστικών αλλεργιών και του άσθματος, ειδικά σε μικρές ηλικίες. Μ΄ενα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας και απαλλάσσουμε το στρώμα σας απ΄ολους αυτούς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Έχετε κάποια απορία;
Καλέστε μας σήμερα!

2310715869 6986675100

About Our Company

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit volup tatem accusa ntium dolor emque lau dantium toam rem aperiam eaque ipsa quae.
Download PDF